netadó.

Mi a véreres fasz történik itt? Nem veszitek észre, hogy beleültetek a hintába, amit Viktor épített nektek? Tényleg azt hiszitek, hogy az internet szarta a világot és hogy anélkül nincs élet? Tényleg azt hiszitek, hogy a forradalmak még visznek valahova? Hogy az esztelen gyilkolása és gyűlölése a másiknak, az építi a lelket, a világot, meg az életet? Mert ezt csináljátok, egyem a szívetek. Jön a Viktor, ugyebár ő mindig lendületben van. Bedobja azinternetadót. Ti megőrültök, hogy na most már tényleg vége van a világnak, ezt nem hagyhatjuk, DIKTATÚRA!!! Kimentek az utcára. Örültök, hogy sokan vagytok és mind ugyanazt gondoljátok és ritmusra még együtt is tudjátok mondani, hogy NEM HAGYJUK!! ORBÁN TAKARODJ!! Mondjuk ez tényleg teljesítmény. Aztán a szpíker még kicsit megdolgoz titeket, aminek szintén örültök, mert ugyanazt mondja, amit ti gondoltok. Aztán ez az ismeretlen azt mondja nektek, hogy most forduljatok meg és kövessétek a fehér zászlót / molinót a fidesz (ld. gonosz / ellenség / mordor) székházhoz. "Igeeeen, mi mind egyéniségek vagyunk! Kövessük a tököt!"

https://www.youtube.com/watch?v=rHZN25yAPAo

Ahol persze trollkodásba fullad az offline tevékenység, a menetrendszerűen érkező huligánoknak köszönhetően. Halle Kibaszott Luja. Ma is nagyobb lett a demokrácia. Már ha tudja még valamelyikünk, hogy az pontosan micsoda is. Amiért ilyen nagyon küzdünk. Persze az már mindegy, hogy az egészet Viktor találta ki. Ahogy az is, hogy meg is lett írva, hogy figyelemelterelésnek szánta. De ennél több haszna is lett belőle. A demokráciák működési elve, az oszd meg és uralkodj. Pitiáner számháború, elő emberekkel. Nekem ennyi szavazó van, bibibííí. Te csak feleennyit tudtál összegyűjteni. Ez nem ér, hiszen csili-csaltál, megmondalak az ovónéninek (brüsszel, oroszok, maffia, édesanyád). Meg kiküldöm az enyémeket az utcára, hogy megijedj. Na mindegy. A lényeg, hogy a két fél utálja egymást. Ez a legfőbb főség a demokráciában. Ha az egyik azt gondolja a másikról és a másik is az egyikről, hogy agyatlan / buta / troll / nyugger, aki egy fél száraz kenyérért eladja magát. És ez gyönyörűen működik már itthon is 25 éve. A demokráciának köszönhetően már nem is látjuk egymást, csak azt, hogy melyik térfélen állunk éppen és kik vannak a túloldalon. Ez a legjobb, ami Viktorunkkal történhet. Vagy bármelyik demokratikusan megválasztott vezetővel. De ő egy zseni. Nem bízza ám a véletlenre. Nem is kell, mert ezek elképesztően egyszerű emberi folyamatok. Elveszik tőled a játékod, besírsz, dühöngessz és elmondod kígyónak-békának a másikat. Erre a jóságos Viktor, lejjebb viszi az adót (amit ugyebár eleve ő talált ki), ezzel jelezve a saját népének, hogy ő milyen igazságos uralkodó. Veled meg elhiteti, hogy valódi hatalom van a kezedben és érdemes az utcára menned és hőbörögnöd, meg vandálkodnod, meg utálnod a másikat, mert akkor milyen szépen rálépsz a tökére. Ez egy tipikus win-win szituáció, csaképp mindkét win Orbánnál van. És még a 3. is. Hiszen még pénzt is beszed. Ti kimentek 20.000-en, ő kivezényli a békemenetet stabil 100.000 fővel. Mindkét fél utálhatja a másikat, mindkét fél ordibálhatja az igazát, jó kis számháború volt ez a hétvége is. Újabb győzelem a demokrácia és a béke oltárán.

Persze legközelebb mondjuk lehet belelőnek a tömegbe. Ahogy Ukrajnában is tették a valakik (a mai napig nem tudjuk kik) és ahogy a Németek is lebombázták magukat a Lengyelek nevében, hogy végre megtámadhassák a Lengyeleket. Minő előzékenység. A háborúkoz, főleg a nagyokhoz, valamiért a mai napig indokra van szükség. Ürügyre. Anélkül nem nagyon szeretnek támadni, mert akkor csúnya fiúknak tűnnek. Igazságtalannak. Ukrajnában is csak akkor indult meg az Orosz aktivitás, meg az amerikai / eu embargó, meg mindenmás, mikor már bele volt lőve a tömegbe. Az emberek meg kimentek az utcára, mert azt mondták nekik, hogy ez így már tűrhetetlen, beléjük lőttek, majd jött a háború és kaptak a nyakukba egy új csapatot, aki ugyanúgy megmondja a frankót, hogy miért érezd szarul magad. Szóval az emberek szopnak tovább. És közben mindenki pontosan jól tudta, hogy nem az emberekről van itt szó, de még csak nem is a demokráciáról ami amerika legfőbb fegyvere, hanem csupán és egyszerűen pénzről. Aminek van gáz arca, meg piac arca, meg munkaerő arca, stb. De ez sima üzleti ügy. Az embereket pont lefossa mindenki. Ők csak a bábok, amik eljátszák a forgatókönyvet, ami azért lett kitalálva, hogy az emberek ne vegyék észre, hogy át vannak baszva és ki vannak zsákmányolva. Velünk játszatják el a mesét, amit miattunk írnak, mert nekünk van szükségünk arra, hogy ne vegyük észre az átbaszást. Mi nem akarjuk látni. Mi hiszünk még mindig abban, hogy a pénzen kívül itt bárkit is bármi érdekel. Lófaszt. 

Én csak azt nem értem, hogy miért nem vesszük észre az utaló jeleket. Pl. azt, hogy a rendőrség elvonult a Fidesz székház elől, hogy lehessen rombolni az épületet. Hogy ezzel pl. életre hívható legyen a békemenet. Hogy mindezt a kurva sok melót, ezt a kibaszott számháborút mi játszuk el nekik? Ők meg ülnek és nézik, a vonuló csapatokat. És közben bizniszelnek a háttérben. Orbánék korruptak / hazudnak / lopnak / csalnak? Melyikük nem? Persze ők arrogánsabbak és nyíltabban csinálják. Hála a jó égnek. 25 éve hallgatom itthon, hogy minden politikus korrupt geci. Most legalább biztosak lehetünk benne. Titkon néha azt érzem, hogy Orbán is azért ilyen pökhendi és nagyarcú, mert igazából ő szerenté feláldozni magát a nép oltárán. Szeretné lerántani a leplet a korrupt politikáról és arra vár, hogy a nép végre felkeljjen és elzavarja mindet. Őket is, a maszopot is és mindenkit, akinek köze volt valaha a politikához. Esténként rendezgeti a kis japánkertjét és közben bőszen imádkozik a jóistenhez, kérlelve, hogy legyen már végre vége a szenvedéseinek. Hát mi kell még a magyar népnek Istenem! Mond mi kell, hogy végre ne bízzon a politikában? Nem volt elég a trafik, a föld, az oktatás, a nyilvánvaló korrupciós ügyek, drága lakások, teljes analfebétizmus, Schmitt, helyesírás, tankönyv, már magam sem emlékszem. Ez mind nem volt elég. Mit vársz még tőlem Istenem? Még 4 évet?? csak azt ne!! Akkor inkább megadóztatom az internetet. Meg kitiltatom magam amerikából. meg bedöntöm a nav-ot. meg lepaktálok az oroszokkal. ha ez sem szúr szemet nekik és még mindig eljönnek szavazni 4 év múlva, akkor feladom. Átadom a Lázárnak én meg megpihenek, mint kormányfő. Sándor palota, kilátás, nyugalom. Majd a Jani befejezi." 

Internetért az utcán tünteni. Ez ám az epic fail. Többen követték livestream-en, mint a helyszínen. És mi is az az internet? Gattyán György abból gazdagodott meg. Ő a 3. leggazdagabb magyar. Pornó. Nekem is jól jött erre, de istenuccse, lemondok róla. Talán akkor több csajom lesz. Vagy esetleg családom. Mi van még? Wikipedia. Halle luja. Egy lexikon. Facebook. Ja. Tumblr. ühüm. Instagram. aha. Receptek. aaja. Külfödli és belföldi hírek. :))))) filmek, torrent, zene, yolo. ja, a nagy yolozásban nem vesszük észre, hogy ülünk a széken és bilibe lóg a kezünk. Leszarom a netet. Kell a fasznak a virtuális világ, ha van egy valós. Ami a virtuálison fent van, az mind emberi gondolat terméke. Lerágott csont, önigazolás, időtöltés. Ami a valósban van, az ismeretlen, felfedezhető, megtapasztalható. Azért menekülünk a virtuálisba, mert nem akarjuk látni a valósat. Azt, hogy kizsákmányolnak minket, mint a rabszolgákat. Az internet, a szellemi rabszolgaság. Függőség. És mi magunk könyörgünk érte, hogy ne vegyék el tőlünk. Mi magunk könyörgünk, hogy kapjunk még cuccot. És a hatalom kegyesen meghajlik előttünk, az erőnk és nagyságunk előtt. És boldogan viszi lejjebb a beígért 150 ft / gigát, 700 ft / hóra. Jó északát gyerekek. Álmodjatok szépeket. 

 

 

Címkék: netadó